Vägen till LA

Matcha jeansen rätt i vintermörkret

Publicerad 2012-12-15 14:20:00 i Gästbloggare,

Såhär på vintern är det många nya trender som väller in från världens alla modedesigners. Det är dags att packa ner shortsen och kjolarna i sommarlådan och skicka upp dem på vinden. Nu är det jeans som gäller – helst i alla dess former, färger och mönster.

Den här säsongens mångsidighet i jeanshyllorna kan dock lämna vilken fashionista som helst vilsen i modelandet. Därför kommer här en liten guide för att hjälpa dig hitta just din jeansstil.

Trendig

Årets trendiga kapade byxben har smittat av sig på flertalet klassiska jeansmodeller och har blivit en stor favorit hos många. Med ett par klassiska pumps eller loafers kan det aldrig gå fel.

 Färgglad & mönstrad

Modekartan har översköljts av färg och mönster på senaste tiden. Det gäller även jeansen som numera kommer i allt från rockiga djurmönster till sött blommigt och tuffa kamouflagemönster. Tillsammans med maskulina skor blir det helt rätt.

 Retro

Vilket årtionde du än föredrar passar jeansen lika bra nu som då så länge du matchar dem på rätt sätt. Jeansens passform är det viktigaste att fokusera på och sedan är det bara att välja och vraka bland accessoarerna.

Bild från http://blackkubikel.blogspot.se/

 Rockig

Den rockiga attityden skapar du lätt med ett par smala jeans med låg midja. Helst ska de vara slitna och söndertvättade samt ligga någonstans i den grå färgskalan. Bär du dem med skinn, stora tröjor och ett rött läppstift vågar ingen bråka med dig.

 Klassisk

Hur du än känner dig, var du än ska eller vem du än är så kan du alltid dra på dig ett par blåjeans och hålla stilen uppe. Genom att matcha med andra stilrena klassiker som tvärrandiga plagg, vita skjortor och mer denim så kan du vara lugn i alla lägen.

bild från http://www.mogis.se 

Alla älskar vi jeans men med nya trender som ständigt rusar in i modemedvetna Sverige kan det bli dyrt att hänga med på alla stilar. Har du ett betalkort från American Express kan du t. ex. utnyttja specialerbjudanden för att får rabatt på mode. De erbjuder många bra förmåner och var du än handlar samlar du poäng på dina shoppingrundor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela