Vägen till LA

Farväl blogg.se

Publicerad 2013-03-07 11:14:00 i Allmänt,

Jag har snart varit här i 2 år, och det är på tiden att jag förflyttar mig. Ni kommer från och med nu hitta mig här
Alla bloglovinprenumeranter och alla gamla inlägg kommer att flyttas över till den nya bloggen, även domänen kommer kopplas men det kan ta några dagar så om ni mot förmodan hamnar här ändå klicka er in på min nya blogg. Den är ännu under uppbyggnad och teknikerna gör än så länge ett fantastisk jobb för att göra mig nöjd!
 
Klicka här för att komma till min nya blogg.
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 1480172221 "

Vagabonds nya kollektion

Publicerad 2013-03-06 21:12:54 i Sponsrade inlägg,Vagabond har släppt en ny vår- och sommarkollektion som är allt från vardagliga pastellfärger till festliga neonfärger. Till dam släpps loafers, sandaletter, ballerinaskor, spetsiga tår och pumps samt platåer med 90-tals känsla och grova sulor. Vårens herrkollektion består utav klassiska loafers och snörade skor i skinn, mocka och textil som bara är så himla snyggt på många! Klassiska i brunt, svart, vitt och natur.

Jag hittade så många nya fina favoriter och älskar denna filmen, haha! 
Kolla in Vagabonds nya kollektion
 
Detta är ett sponsrat inlägg

Gör en egen moodboard på STYLIGHT

Publicerad 2013-03-06 19:32:00 i Tips,

Jag har precis registrerat mig hos Stylight och hjärtat mina favoritprodukter på sidan samt gjort två moodboards. en med en liten önskeoutfit och en där jag delar med mig utav mina egna bilder! Ett superenkelt sätt att visa upp sin stil, vad man kanske önskar sig genom ett snyggt kollage eller dela med sig utav sina bilder! Det tråkiga är att man inte kan bädda in sina boards och dela på bloggen, men en printscreen funkar ju lika bra :) 
 
Kolla in min sida på Stylight här.
 
STYLIGHT är ett mode-community som har mer än 500 000 aktuella modeartiklar från 4000 märken från över 100 onlinebutiker plus Europas största mode community. På STYLIGHT kan du inte bara hitta det senaste modet du själv söker efter utan vi visar dig även klänningarbyxorskor och väskor som du inte ens visste fanns och det bästa är att du sätter trenderna och kan nätverka med fashionistas från hela Europa.
 
Se vad dina favoritpersoner ”hjärtar” , "hjärta" själv och skapa din egna virtuella garderob med dina favoriter.
Och det bästa: Nu kan du även kombinera alla dina favorit-modeartiklar med dina (outfit)-foton, videos, låtar och citat i så kallade Boards som du sedan kan du dela med av med dina vänner genom Facebook, Twitter etc. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela